نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است

اردوغان: هر کسی با اسرائیل است، ما علیه او هستیم

رئیس‌جمهور ترکیه با تاکید بر لزوم مقابله با اقدامات حامیان رژیم صهیونیستی، گفت که ترکیه علیه هر کسی است که حامی تل‌آویو است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه گذشته (یکشنبه) گفت این کشور با هر کسی که از رژیم صهیونیستی حمایت کند، شدیداً مخالفت می‌کند.

 

اردوغان طی سخنرانی در جمع مقامات ارشد استانی حزب عدالت و توسعه در آنکارا گفت: «بگذارید همه بدانند، هر کسی که با اسرائیل است، ما علیه او هستیم».

 

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» وی با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات حامیان اسرائیل، ترکیه به حمایت از آرمان فلسطینیان ادامه می‌دهد، توضیح داد: «ما سکوت [جامعه جهانی] درباره تروریسم دولتی که اسرائیل آشکارا علیه فلسطین اجرا می‌کند، تایید نمی‌کنیم».

 

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین پیشتر در واکنش به خشونت و جنایت‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی علیه تظاهرات‌کنندگان در مرز غزه گفته بود روح «آدولف هیتلر» دیکتاتور معدوم آلمان نازی در کالبد سیاستمداران صهیونیست حلول کرده است.

 

این اظهارات اردوغان در حالی است که رژیم صهیونیستی از صبح روز دوشنبه هفته قبل، تخریب بی سابقه منازل فلسطینی‌ها در منطقه «وادی الحمص» را آغاز کرده و قرار است در مرحله اول ۱۰۰ خانه به طور کامل تخریب شود. 

 

دولت آمریکا نیز روز چهارشنبه قبل از تصویب بیانیه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد در محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب منازل فلسطینی‌ها جلوگیری کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار